Etiket Sonuçları: İstanbul

Kas

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." M. Kemal ATATÜRK

Bugün okulumuz öğrencilerinin Türkçe Öğretmenimiz Uğur ÇIRAK rehberliğinde hazırlayıp sunduğu anma programımızı gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyor, vefatının 81. yıldönümünde Gazi M. Kemal ATATÜRK'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz çoğunluğu 5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci ile Uluslararası Sosyal ve Duygusal Beceriler Araştırması yapıldı. Bu araştırmanın hedefi farklı ülkelerdeki öğrencilerin sosyal ve  duygusal becerilerini ölçmeyi ve bu becerilerin gelişmesini destekleyen veya desteklemeyen aile, okul ve çevre etmenlerini değerlendirmektir.

Ekm

Cumhuriyet'imizin yeni yaşını okulumuz Türkçe Öğretmeni Uğur ÇIRAK ve Müzik Öğretmeni Nazan ALTUN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından  hazırlanan program ile coşkuyla kutladık.

Ekm

8/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde okulumuzun arka bahçesini temizlediler, güzelleştirdiler. Kendilerini bu örnek davranışlarından ötürü tebrik ederiz.

Ekm

Sene başı Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz Çok Amaçlı Salonu'nda 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 9.00'da yapıldı.