Hayati BALAMAN - Okul Müdürü

1973 yılı Ordu ili Aybastı ilçesinde doğdum. Alankent İlkokulu’nda başladığım ilkokul hayatımı İstanbul Mahmutbey İlkokulu’nda ve Karacaoğlan İlkokulu’nda tamamladım. Daha sonra Mahmutbey Ortaokulu’nu bitirdim. Liseyi  Pertevniyal  Lisesi’nde tamamladım. Sütçü İmam Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun oldum. 1996-1997 Eğitim Öğretim yılı itibarıyla Malazgirt İlköğretim  Okulu’nda öğretmenlik hayatına merhaba diyerek sırasıyla Akşemsettin Anadolu Lisesi, İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı ve Baş Yardımcı olarak 11 yıl çalıştım. 2013 -2015 Kurtdereli Ortaokulu’nda idarecilik yaparken Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptım. 2015-2020 yılları arasında Malazgirt Ortaokulu’nda müdürlük yaptım. 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Güneşli Ortaokulu’nda okul müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.