May

Okulumuz; ilk defa 1961 yılında bulunduğu yere 2 katlı 6 derslikli küçük bir ilkokul olarak inşa edilmiştir. Okulumuzun bulunduğu alanda önceleri "papazın çiftliği" ve/veya "askeri birlik alanı" olduğu söylenilmektedir. Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri olan Güneşli Köyü Bulgaristan'dan (1938-1951-1969-1977 yıllarında ) ve Anadolu'nun diğer İllerinden çok yoğun göçler almıştır. Bu göçler nedeniyle, okulumuz bölgeye yerleşen çocukların eğitim ihtiyaçlarına cevap veremez olmuştur. Okulun yanında bulunan boş bir arsaya prefabrik derslikler eklenmiştir. Bir süre eğitim-öğretime bu şekilde devam eden okulumuz, zorunlu ilköğretimin 8 yıla çıkarılması ve bölgede artan talepler nedeniyle günümüzdeki haline 1986 yılında kavuşmuştur. Okulumuzun 1986 dan sonra ilk ciddi onarımı; 2006-2007 öğretim yıllarında deprem tadilatı olarak yapılmıştır. Binanın eski olması ve tüm donanımlarının kullanım sürelerinin dolması nedenleriyle okulumuzda sürekli olarak küçük onarımlar yapılmaktadır.