Mrt

Tercihim Türkçe projesi kapsamında Bosna Hersekten gelen kardeş okulumuzun müdürüyle protokol anlaşmamızı imzaladık.

Mrt

Her hafta bir ders saati boyunca süren kitap okuma saatlerimizden kareler.

Mrt

Her ay her bir sınıftan örnek bir öğrencinin seçildiği Ayın Öğrencileri etkinliğimizde Ocak ayında örnek seçilen öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Ock

İyilik İçin Yetiştir (Grow For Goodness) adlı Projesi ile okulumuza E Twinning Kalite Etiketi Ödülü'nü kazandıran başta Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ali MİLCİ'yi ve projede görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun dış aydınlatmalarını yeniledikleri için Bağcılar belediyesine ve Belediye Başkanımız sayın Abdullah Özdemir teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetemizi incelemek için bağlantıya tıklayınız.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında "Böyle Yazıldı... Bir Daha Yazılmayacak!" belgesel filmi tüm öğrencilerimize izletildi.

Eyl

5. ve 7. sınıflarla TEKNOFEST alanını ziyeret ettik.

Eyl

6. ve 8. sınıflarımızdan seçilen öğrencilerimizle bugün Teknofest alanındaydık.

Eyl

6/B sınıfının Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları "Sohbahar" temalı çalışmalar.

Eyl

5. sınıfların Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları yaprak baskılarından örnekler.

Kas

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." M. Kemal ATATÜRK

Bugün okulumuz öğrencilerinin Türkçe Öğretmenimiz Uğur ÇIRAK rehberliğinde hazırlayıp sunduğu anma programımızı gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyor, vefatının 81. yıldönümünde Gazi M. Kemal ATATÜRK'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz çoğunluğu 5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci ile Uluslararası Sosyal ve Duygusal Beceriler Araştırması yapıldı. Bu araştırmanın hedefi farklı ülkelerdeki öğrencilerin sosyal ve  duygusal becerilerini ölçmeyi ve bu becerilerin gelişmesini destekleyen veya desteklemeyen aile, okul ve çevre etmenlerini değerlendirmektir.

Ekm

Cumhuriyet'imizin yeni yaşını okulumuz Türkçe Öğretmeni Uğur ÇIRAK ve Müzik Öğretmeni Nazan ALTUN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından  hazırlanan program ile coşkuyla kutladık.

Ekm

8/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde okulumuzun arka bahçesini temizlediler, güzelleştirdiler. Kendilerini bu örnek davranışlarından ötürü tebrik ederiz.